pirográfia, faégetés, pirográf kép

Galéria

Pirográfia faégetés, tűzgrafika, égetett fa kép, tűzfestés

Az elmúlt években rengeteg alkotás született, nagy részük felkérésére. Készítettem belőlük egy szűkebb válogatást. A képekre kattintva teljes méretben láthatod az adott alkotást.

Portré pirográfia faégetés


Állat portré pirográfia

Az állat portrék mindig is nagyon közel álltak hozzám. A szerető gazdik sokszor keresnek meg, hogy egy csodálatos tűzgrafikával örökítsem meg imádott hűséges társukat.


Pirográfia egyéb témában


Pirográfia fadobozon

Az itt látható fadobozok csak egy-egy példái annak, hogy a natúr dobozokat milyen egyedülállóvá tudjuk tenni a pirográfia segítségével. A virágos doboz fedelén kívül az oldalai is díszítésre kerültek, méghozzá rengeteg apró, szorosan egymás mellé égetett pont segítségével.


Szöveges pirográfia


Pirográfia papíron

A papír sokaknak furcsa lehet, mint égetéshez, tűzgrafikához használt alapanyag. Pedig a jól megválasztott papírtípus hálás alanya az égetett képek készítésének.


Videók – Pirográfia faégetés

Ide csak egy-két videó kerül fel, ezért szeretettel várlak a Youtube csatornámon is. Ha nem szeretnél az újdonságokról lemaradni, kérlek, kövess ott is.

Amennyiben tetszenek munkáim, és kérdésed, kérésed van felém, keress bátran: Kapcsolat – Pirográfia PiroDream Wood Art

Naprakész bejegyzésekkel pedig a Facebook oldalamon várlak szeretettel!

Az oldalon látható képek szerzői jogi védelem alatt állnak. Csak és kizárólag a fotók tulajdonosának – Bitter Mónika, PiroDream Wood Art – írásos engedélyével használhatók fel, a tulajdonos nevének és a fotók forrásának feltüntetésével!