pirográfia, faégetés

Pirográfia Mindenkinek

Pirográfia, faégetés kezdőknek és haladóknak:

Pirográfia Mindenkinek – Minden, ami pirográfia


Munkásságom újabb fejezete

  Annak idején, amikor a faégetéssel még csak ismerkedtem, nem találtam magyar nyelvű, a művészeti ágat teljeskörűen összefoglaló oldalt. Mint minden kezdő, égettem mindenre, ami a kezembe került, és úgy, ahogy jónak gondoltam…

Így maradt a youtube, különböző közösségi média csoportok, és mindenféle információ az interneten – általában angol nyelven -, amelyek segítségével mindig megtudtam valami újat, plusszt. Ezek vittek előrébb a technikám tökéletesítésében, természetesen a rengeteg gyakorlás mellett.

Már akkor eldöntöttem, hogy egyszer készítek egy magyar alkotóknak szóló honlapot, ahol egyszerre kap segítséget az, aki még csak most ismerkedik ezzel a varázslatos technikával, és ahol a pirográfiával már régebb óta foglalkozó művészek is érdekes híreket olvashatnak.

Tulajdonképpen fejben már régen kész van/volt a pirografiamindenkinek.hu oldal, csak egyszerűen nem volt rá elég időm, hogy megfelelő részletességgel és jól átgondolva el tudjam azt készíteni.

Mondjuk időm most sincs, de az elmúlt két év, ha másra nem is, arra megtanított, hogy nem érdemes semmit sem halogatni. Ha van egy tervünk, amit szeretnénk megvalósítani, ne habozzunk egy percet sem! Így nekiálltam összerakni a Pirográfia Mindenkinek szakmai weboldalam, és nagy örömmel és izgalommal útjára is indítottam áprilisban.

A pirográfiát érintő tevékenységem „hivatalosan” is két részre oszlott. Szakmai kérdésekkel, tanácsokkal, későbbiekben online – és terv szerint személyes – tanfolyamokkal a PIROGRÁFIA MINDENKINEK oldalon foglalkozom. A művészi pirográfiáim bemutatására pedig marad továbbra is a PIRODREAM WOOD ART oldal, ahol minden kedves érdeklődőt várok nagyon nagy szeretettel.

A Pirográfia Mindenkinek oldalon megismerhetitek a technika alapjait. Magát a pirográf technikát és sok-sok cikket mindarról, ami a tűzgrafika, a fába égetés azaz a pirográfia művészetével kapcsolatba hozható. Legyen az felületkezelés, alapanyag, eszköz, itt minden egy helyen rendelkezésre áll.

Várlak szeretettel itt és a Pirográfia Mindenkinek oldalon is! Ha szívesen nézelődsz a közösségi média felületeken, akkor ajánlom figyelmedbe a https://www.facebook.com/pirografiamindenkinek oldalt is!